søndag den 19. september 2010

På weekend med Brad og Megan

Midt i august tog vi på weekendophold i Davenport, Iowa, med Brad og Megan. Vi startede hjemmefra lørdag morgen og brugte formiddagen til at shoppe, inden vi kørte hen til hotellet, hvor vi svømmede lidt inden aftensmaden. Efter aftensmaden var vi alle trætte, hvorfor vi gik tidligt i seng for at være friske til næste morgen. Søndag formiddag besøgte vi Monkey Joe's, et indendørs legeområde med masser af hoppeborge, hvor børnene rigtig kunne boltre sig. Vi spiste frokost sammen alle 8, hvorefter Brad og Brian kørte til Silvis i Illinois for at spille golf på TPC Deere Run, mens Megan, Janni og børnene satte kursen hjem mod Burlington/Mediapolis.

Mens vi ventede på at få nøglen til vores værelser fjollede børnene rundt i receptionen, hvor der blev løbet, grinet og ikke mindst: plasket i vand fra drikkeautomaten.
Aftensmaden spiste vi på "Granite City Brewery & Restaurant", en god og travl restaurant i Davenport. Brad og Brian fik 7 ølprøver til maden, hvorefter vi skulle vælge den vi helst ville have i stor størrelse.

Monkey Joe's var lige hvad børnene kunne bruge, masser af hoppeborge og rig mulighed for at bruge noget energi.

Vi havde allesammen en rigtig god weekend og var godt trætte da vi kom hjem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar