fredag den 18. september 2009

60th Old Threshers Reunion

For et par uger siden kørte vi til Mt. Pleasant til 60th Old Threshers Reunion, en stor festival med gamle traktorer, damptraktorer, damptog og dyr. Vi brugte det meste af en dag derude, til stor glæde for både store og små.


I områder specielt for børn var der lavet et par store sandkasser omkranset af halmballer. Krister mistede hurtigt interessen for sandet og begyndte at køre halm med køretøjerne istedet. Iben derimod havde megen fornøjelse med at gå rundt i sandet og kigge på hvad de større børn lavede.

Udover sandkasserne var der mulighed for at få en tur på ponyryg og se andre børn optræde. Intet kunne dog måles med en køretur på en rigtig traktor. Stor var koncentrationen da Krister selv skulle styre, han var god til at dreje når han fik besked på det, af en eller anden grund var det dog som regel den forkerte vej. Med temaet "hvad kan man bruge en traktor til" var der en rute man skulle køre, langs hvilken der var lavet forskellige scenarier som f.eks. pløje, køre vand til kreaturer, høste majs mv.

Der kørte et par damptog rundt på området. På billedet herover er Sheriffen og hans mænd ved at gøre klar til duel med nogle togrøvere. Der var meget skyderi i forbindelse hermed, og det endte med at alle togrøverne faldt om i en stor bunke oven på hinanden, til stor glæde for Krister, der desværre stadig fornøjer sig med at falde om i en bunke, ovenpå Iben :-(

Køretur med toget. Ann-Louise, Søren, Christine og Søren's forældre var også derude. Iben er her hoppet op til sin bedste ven. Begge børn er meget fortrolige med familien Larsen som vi alle har meget glæde af at være sammen med, især nu hvor vores baghaver støder sammen.

Her lidt til dem der interesserer sig for tog. Meget speciel måde at få trækkraft til hjulene.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar