fredag den 18. september 2009

Grand Rodeo Parade og Tri-State Rodeo

Sidste lørdag kørte vi til Ft. Madison hvor der var Tri-State Rodeo weekend. Dagen startede vi med parade gennem byens gader, hvor der endnu engang blev kastet slik ud til børnene fra de forskellige køretøjer der deltog. Aftenen blev brugt til rigtigt rodeoshow med ridning på vilde heste og store tyre samt indfangning af kalve mv. Det var ret dyrt at komme ind, men det var bestemt pengene værd.


Der var mange heste med ryttere passende klædt til lejligheden.


Det lokale redningskorps var også repræsenteret, ligesom der var en brandbil fra et sted vi har hørt om. Denmark er en lille by ca. 20 miles vest for Burlington, hvorfor vi altid siger "Denmark in Europe" når nogen spørger hvor vi kommer fra.

Der var mange skole bands, som alle var i flotte uniformer og ofte også havde store flag og bannere med.
 

Her er et par slikmunde på jagt. De var begge meget optagede af at samle slikket op fra vejen når det blev smidt ud fra køretøjerne. Iben var god til at komme det ned i posen Krister holder. Hun nåede dog at spise 3 slikkepinde samtidig.

Prærievogn som de så ud da nybyggerne kom til midtvesten.

Aftenens rodeo var et tiløbsstykke. Vi kender ikke tilskuertallet, men der var mange. Det var et flot show der varede et par timer. Desværre sad vi for langt væk til at kunne tage gode nærbilleder eller video.

Showet startede med at alle sang nationalmelodi, mens det amerikanske flag kom ned fra oven.

Indfangning af kalve foregik i samarbejde mellem 2 cowboys. Den ene skulle få sin lasso rundt om kalvens hals, mens den anden skulle fange kalvens ben med sin og derved nedlægge dyret. Imponerende at se som de kunne håndtere hest og lasso på én gang.


Der blev hygget på tribunerne. Iben kunne tydeligt høres når hestene kom ned i vores ende, de blev altid modtaget med en lille pegefinger og et stort DEEEEER eller SEEEEEEE. Hun er rigtigt begyndt at snakke på det sidste.

Til sidst et stemningsbillede af Krister efter han har hjulpet med at skifte sin ble. Vi er så småt begyndt at øve i at han ikke skal have ble på om dagen. Vi siger til ham at han skal sige til når han skal tisse. Han er rigtig dygtig for han kommer altid og siger "nu HAR jeg tisset" hvad var det han ikke forstod :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar