tirsdag den 16. marts 2010

Den kiedsom Vinter gik sin gang

Ja jeg håber virkelig, at Ambrosius Stub har ret! At vinteren er helt ovre, og foråret og det gode vejr er kommet for at blive. I hvert fald har den seneste gode uges tid budt på plusgrader, så i løbet af et par dage forsvandt al sneen fra jorden, og både Brian og jeg synes, at vi kan ane, at græsset er begyndt at grønnes, herligt!

Men før sneen blev væk havde vi igen besøg af vores lille ven udenfor. Den fandt en af børnenes majskolber fra efteråret og satte sig behageligt i en "stol" i sneen og spiste lystigt til stor glæde for os indenfor vinduet.

Og næsten hver dag i de sidste par uger har der været en skrålen af fugle, som flyver i store flokke oppe i himlen, og sætter sig i de store træer rundt omkring os. Her er storebror vist ved at vise søster fuglene.  

Der kom også en rigtig flot en af slagsen og satte sig i vores træ.

Og så smeltede sneen, og det var tid til den første tur i sandkassen og på Gatoren, som har været i hi siden i efteråret. Den første dag kunne chaufføren ikke helt huske hvordan man skulle gøre for at stoppe når man havde bakket, så det gik direkte fra baglæns til forlæns... så moderen var glad for at der ikke var flere heste i bilen, for så havde der vist været basis for piskesmæld hos både chauffør og hans hengivne passager. 
  

Ved ikke om I kan huske det, men Krister kunne sagtens huske, at der er to fremadgående gear i bilen, og hver gang han sætter den til at køre "hurtigt", hviner de begge af fryd.

Gatoren er jo et ægte arbejdsredskab, ligesom Kristers løvrive, -idet det er den eneste vi har! Så i søndags var det arbejdsdag, og alle undtagen mig hjalp med stor gejst til med at samle blade fra hegnet.  


Benzin skal der også til engang imellem, og det er lillesøster fuld instrueret i hvor skal på, her bliver fotografen også lige belært om, hvor det skal på. Alligevel kørte bilen tør for os i går, og farmand måtte træde til og sætte batteriet til ladning.

I går var vejret helt fantastisk med 15-16°C midt på dagen, så børnene og jeg tilbragte det meste af eftermiddagen udenfor i haven ved os selv og ved vores danske naboer. Og da Brian kom hjem, kørte vi hen på en legeplads, hvor Krister og Iben og nabopigen Christine fjollede og legede videre, og Brian øvede sig til US Masters på Pebble Beach. (Der er en baseball bane ved legepladsen, så der var fint plads til at øve med wedge og 8-jern). Selv golfskoene kom med, se mandens hånd nedenfor.


  


 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar