onsdag den 7. april 2010

Mens vi venter på foråret

Nu hvor sneen er smeltet venter vi på foråret med varme, lysegrønne blade på træerne og masser af tid til at være udendørs. Her lidt om hvad vi har fået ventetiden til at gå med.
Vi elsker alle hjemmebagte boller. Børnene har også stor fornøjelse af at hjælpe med at bage dem. Når bollerne skal spises skal det selvfølgelig være dem man selv har bagt der bliver serveret. 
Sneen her og længere nordpå smeltede så hurtigt at mange floder løb over deres breder. Vi havde hørt at der var mindre oversvømmelser flere steder, så vi besluttede at køre ud og se hvor galt det stod til. Herover Mississippi ved havnen i Burlington. Selvom der var vand på en del af parkeringspladsen, er det intet at regne mod oversvømmelsen i 2008, hvor vandet stod 10-12 fod højere.
Turen førte os også til Ft. Madison, hvor vi spiste på en hyggelig restaurant med udsigt over floden. Jernbanesporet gennem Ft. Madison er meget trafikeret, så måltidet måtte afbrydes hver gang der kom et tog, ca. hver 10. minut. Eftersom det tager 7-8 minutter for et tog at passere, tog det lang tid at spise. Vi var de eneste på det tidspunkt, så det gjorde ikke så meget at børnene løb frem og tilbage mellem bord og vindue.
Vi var heldige at få besøg af de lokale Girl Scouts, som solgte kiks. Iben måtte vælge og valgte nogle rigtig gode med chokolade på undersiden. Mums.
Vores indkørsel er nogle gange omdannet til racerbane, med fuld fart på alle køretøjer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar