søndag den 13. juni 2010

Jernhesten

Dagen efter at Brian kom hjem fra sin golftur, var vi ved cykelhandleren for at afhente Kristers cykel. Da vi havde været inde for at bestille cyklen, var den spændt op i en stander, så man kunne prøve at cykle på den "på stedet", som en motionscykel. Derfor løb Krister direkte ned til pladsen, og blev noget så skuffet og fik vand i øjnene, da cyklen ikke var på sin plads. Vi fik forklaret ham, at den var gemt væk, så den kunne blive gjort klar til ham og så der "ikke kom nogle banditter og tog den", og at manden i butikken ville gå ud og hente den til os. Pga. moderens manglende engelskkundskaber, da hun skulle forklare manden, hvilken cykel vi var kommet for at hente, hentede manden en spiderman-cykel, og igen tårer og skuffelse for det var ikke Kristers cykel. Men så endelig kom den rigtige cykel frem og Krister råbte glad og højt "DET ER DEN!". Og testkørsel af cyklen kunne ikke vente, til vi kom hjem, så Krister tog en tur rundt på parkeringspladsen ved cykelhandleren, inden hesten kom ind bag i bilen. Vel hjemme skulle cyklen selvfølgelig igen i brug...
Først en tur rundt i indkørslen.
Så kom han en tur ud på vejen, hvor Debbie tilfældigvis havde sit kamera med og tog dette og de to efterfølgende billeder.
Man er ikke så lidt stolt af det nye køretøj...
Krister er næsten altid god ved Iben, og hun fik lov at prøve cyklen, men som det tydeligt ses, er damen ikke helt tilfreds med, at den er for stor til hende. Det er ikke altid let at være lillesøster!

Cyklen har lige fra dag et været en kæmpe succes, og de første par uger var vi ude at cykle en tur hver dag og har hentet Brian på arbejde et par gange. Nu har der så været en periode, hvor vejret ikke rigtig har været til cykling, enten alt for varmt eller alt for regnende, men hver gang vi skal noget rundt i byen, foregår det på cykel nu. Hvis det er korte ture, kører Iben på scooter og jeg går, og hvis det er længere ture, cykler jeg også og Iben sidder i cykeltraileren. Selv ud til byens svømmebad, som er omkring 1½ km herfra, cykler Krister uden problemer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar