tirsdag den 15. juni 2010

Vandhunde

Forsommeren herovre er jo noget varmere end derhjemme, og hvad er bedre, når der er varmt end at lege i vand?! Ingenting synes vores børn i hvert fald... Så midt i maj var det tid til at få pustet og pustet og pustet vores zoologiske have op, så vi kunne plaske. Det var noget hårdt for forældrenes kinder og lunger, men børnenes fryd var arbejdet værd...

Når Krister har skullet tisse, de dage, hvor børnene har leget i vand, har jeg taget ham hen til et bed i haven, og ladet ham tisse dér, til drengens store glæde og faderens store fortrydelse... Men vi har nu de flotteste store liljer i haven!

Den sidste lørdag i maj åbnede "Mediapolis Aquatic Center" i daglig tale "the pool" og her ved os, som værner om det danske sprog, "svømmebadet". Noget vi havde set frem til med længsel. Og allerede en uges tid inden åbningen havde vi investeret i et sæsonkort for hele familien dertil, så vi var virkelig klar, da den store dag oprandt, og vi var da også derhenne både på åbningsdagen og dagen efter, og har været der et par gange siden.

I lørdags efter børnenes middagssøvn cyklede vi alle afsted til svømmebadet, men forgæves! Der var lukket, fordi (går jeg ud fra) der tidligere på dagen havde været regn og tordenvejr, så vi måtte pænt vende snuden hjemad igen, med et enkelt svinkeærinde til byens købmand efter is, som vel hjemme i haven blev fordelt ligeligt mellem mund og tøj.

I søndags kørte Brian og Krister så derud i bilen for at se, om der var åbent, mens pigerne tog sig en velfortjent lur, men nej heller ikke da var der åbent... Lurer på om det var dumt, at vi har købt sæsonkort, når der åbenbart ikke er åbent, når vi vil bruge poolen... I stedet kørte vi så til Burlington til Fun City, hvor der både er et indendørs og et udendørs vandland, og Brian og børnene plaskede rundt i omkring 1½ time.

Først var de en tur i børneområdet.
Så i den "rigtige" pool.
Og derefter en tur i strømkanalen, for at slutte af i børneområdet igen. 

I går mandag havde vi bedre held med os, da vi kørte i det lokale svømmebad, hvor vi lige kunne nå en hurtig svømmetur efter Brian kom hjem fra arbejde.

Knapt efter vi var kommet i vandet, kom et par store drenge hen og ville lege med Iben og Krister. Iben blev bange for dem, men Krister var hurtigt med på at lege med dem, og han rutsjede og havde det sjovt sammen med drengene, som tog sig rigtig godt af ham.
Og Iben nød at svømme og at have far for sig selv...
...indtil hun ville op og lege i sandkassen i stedet...
...og Krister så igen overtog far. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar