onsdag den 27. januar 2010

Hjemme igen efter juleferie i DK

Efter en herlig ferie hjemme i Brønderslev er vi nu kommet tilbage til hverdagen i Iowa. Bortset fra problemer med billeje, forløb turen helt som den skulle. Krister var som altid vældig optaget af at flyve, og Iben sov heldigvis en stor del af turen. Vi nød alle at være hjemme i Danmark og besøge familie, naboer og venner. Selvom vi bor ganske fornuftigt herovre, er der nu ikke noget der slår at leve hjemme i sit eget hus.

Vi overnattede på hotel i Chicago den første nat efter vi kom tilbage.

Julemanden havde været på besøg med gaver mens vi var væk. Børnene gjorde store øjne da de så alle de store gaver som skulle pakkes op.

Krister fik bl.a. en Thomas Tog paraply som han havde ønsket sig efter at have set den i Toys"R"us. Nu mangler han bare det bliver regnvejr.

Iben havde lidt svært ved at tumle de store gaver. Heldigvis er hun temmelig stædig, så det lykkedes hende at få papiret af nærmest helt uden hjælp.

Jubii, et "Roundhouse" til alle Thomas Tog lokomotiverne. Det er efterhånden nogle store baner der kan bygges, godt vi har kælderen.

Iben's egen hest. Bare hun ikke kommer i tanke om hun vil have en rigtig senere.

Postbudet ville også glæde børnene. En dag kom der pakker med Lego. Lufthavn til Krister og hus til Iben. Det skulle selvfølgelig samles med det samme.

Inden jul havde Krister fået modellervoks af Christine. Begge børn elsker at lege med det og lave is i ismaskinen. Eneste problem er at Krister gerne vil have de is han laver til at stå, hvorved modellervoksen bliver hård og må smides væk. Under alle omstændigheder er det en glimrende gave, som de begge bruger meget tid med.

Børnene er begyndt i børnehave igen, og er utrolig glade for det. De løber ofte i forvejen hen og trækker i døren til børnehaven. Idag har de været der 2 gange. Først i formiddags mens Janni handlede, og igen sidst på eftermiddagen mens begge vi voksne motionerede. Herligt de er så glade for det!! Vi glæder os efterhånden også til det bliver forår, så vi kan komme ud i haven igen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar