lørdag den 13. februar 2010

Denne uge

Mandag aften kørte Krister og Brian sammen med Christine og Søren til Burlington for at kigge på modeltog. Bred Cox, en kollega fra Hawkeye, er medlem af en modeltogsklub derinde. Han havde flere gange spurgt om ikke vi kom derind, så vi besluttede at nu skulle det være. Vi aftalte med Krister at han skulle sove middagssøvn hvis han skulle med. Normalt vil han ikke sove til middag, men med denne udsigt var det ikke noget problem.
Det er en meget stor modelbane de er ved at bygge. De er næsten færdige med at lægge skinner, hvorimod det meste af landskabet endnu mangler. Da vi var der kørte de mere med togene end de byggede, så færdiggørelsen har nok lange udsigter.
Krister og Christine fik også lov at køre med tog. Her holder Krister øje med om toget kører ordentligt, mens han styrer fart og horn med fjernbetjening. Bred Cox står bag Krister så han ikke falder ned af stolen. Jeg er dog ikke sikker på hvem af dem der er mest opslugt af toget.
Her er så toget som de fik lov at køre. Vi havde et par rigtig spændende timer derinde, kronet med at vi så det rigtige tog på 10 meters afstand lige udenfor.

Fredag var der Valentines Day i børnehaven. I dagens anledning havde de besøg af Peter Plys, til stor glæde for børnene.
Alle børnene havde skrevet Valentines kort med deres navne på, som så blev delt ud i nogle Valentines poser, én til hvert barn.
 
Her indholdet af poserne. Et kort fra hvert barn, en Peter Plys tegne/malebog og lidt slik. Imorgen er det jo rigtig Valentines Day, så det bliver spændende om der også bliver Valentines Gifts til os voksne.

Idag lørdag har vi været på tur til Burlington for at handle. Janni har fået nye briller + solbriller, Krister har fået en Bruder vejhøvl, Iben har fået en sækkestol og en tegnemaskine og Brian har fået: HÅNDVÆGTE, til når han skal lave gymnastik sammen med Janni herhjemme.
Alt var dækket af rimfrost imorges og rigtigt flot. Her en farm langs hovedvejen til Burlington.
Efter indkøb og frokost kørte vi til Crapo Park i Burlington. Det er en stor park på 34 Ha som ligger helt ud mod Mississippi, men meget højere. Der var en rigtig flot udsigt over floden derfra. Parken er anlagt i 1895, på det sted der efter sigende var det første sted, det amerikanske flag blev plantet i Iowa jord. Børnene sov middagssøvn i bilen, så vi kørte først lidt rundt og kiggede indtil de vågnede.
Kopi af en 1910 Log Cabin. Den oprindelige Log Cabin blev bygget af the Hawkeye Natives, en organisation hvis medlemsskab var begrænset til personer født i Des Moines County og som var over 50 år gamle. 
 
I parken er der mange vandrestier. En af dem fører forbi the Black Hawk Spring and Cave, en rørlignende hule med en kold kilde i, hvor man kan kravle mere end hundrede fod under jorden inden hulen bliver for smal.  
Vi havde taget slæderne med så børnene kunne lege lidt i sneen. Desværre var der ikke rigtig nogle gode kælkebakker. De få steder hvor der var lidt bakket, var sneen alt for dyb og blød til at slæden kunne få fart på.

1 kommentar:

  1. Love that Brian bought some handweights! I know he's loving that Jillian Michaels. hahaha.

    And Brian, you better step it up on Valentines day ... You're in America now. =)

    SvarSlet