tirsdag den 18. maj 2010

Iben 2 år

Hvem kan forstå det, men nu er det allerede 2 år, 2 uger og næsten 2 dage siden Iben kom til verden i en sus-fart, og hun har haft godt med fart på siden da... Og for at sikre at det også bliver sådan fremover, fik hun af familien hjemme i Danmark ikke mindre end tre køretøjer i fødselsdagsgave: en trehjulet cykel, et løbehjul og en plasma car, og alt bliver flittigt brugt rundt i indkørslen. Og så er der også en rigtig dansk dukkevogn på vej herover med Brad og Megans container, så hun er sandelig godt kørende.

Ibens fødselsdag startede med fødselsdagssang fra storebror, far og mor i fars og mors seng, og så var det videre til stuen, hvor en helt stak pakker lå klar på gulvet til oppakning. De første par pakker skulle Iben lige have hjælp af Krister til at pakke ud, men så var hun helt klar over, hvad der foregik, og kunne klare tingene selv.
Her er synet, der mødte Iben, da hun kom ind i stuen, mange Iben-farvede pakker.
Den første pakke var nem, et par Hello Kitty gummistøvler i en Hello Kitty gavepose, -den kunne fødselsdagsbarnet selv pakke op.
Hjælp fra Krister til den store pakke med golfudstyr som Iben fik af Krister, og som Krister nyder at bruge!
Den anden pakke fra Krister, en stor plys Clifford. Ibens bedste fødselsdagsgave.
Iben er klar til at give Clifford en STOR knuser.
Den trehjulede afprøves.

Så var det afsted til børnehave, hvor Iben havde cookies med lyserød icing med til snacks, og hvor der blev sunget fødselsdagssang for hende og hun fik en fin YMCA/YWCA trøje, som hun kan passe, når hun skal til at gå i skole... Det var den mindste de havde, og som lederen af børnehaven sagde, så har Iben et minde fra sin tid i USA i lang tid fremover.

Om eftermiddagen holdt vi en lille børnefødselsdagsfest for Iben, med besøg af børnenes amerikanske legekammerater Solomon og Maylen og deres mor.
Børnene klar til at puste lyset ud og spise kagemand.

Senere på eftermiddagen kom Megan, Brad, Broderick og Anika, som to dage inden var flyttet tilbage til Burlington fra Brønderslev. De to drenge fandt hurtigt sammen igen, selvom de ikke havde leget sammen siden jul, og Broderick fik straks lov til at køre en tur i Kristers Gator.
Broderick koncentrerer sig om at styre bilen.

Brad ankom til matriklen i hans spritnye BMW, og jeg fik lov til at køre en tur i øsen...
WROOM WROOM Fuld pedal Rorry!

Vores naboer Brad og Debbie (uden sammenligning Ibens bedste veninde) kom også over og var med til at fejre Iben.
Her er det meste af selskabet samlet til aftensmaden, som var burgere og hotdogs grillet af fødselsdagsbarnets fader.
Broderick, Iben, Krister og Anika læser bog, og så er de vist ved at være putteklar. To jetlaggede børn og en træt fødselsdagspige og hendes storebror siger godnat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar