lørdag den 21. august 2010

4. juli og andre dage i juli

Måske er der nogle, som undrer sig over om vores liv gik helt i stå, da farmor og farfar rejste hjem. Jeg kan nu afsløre, at det ikke er tilfældet, nærmere, at jeg har følt en voldsom skriveblokering efter min mands næsten leksikale blogindlæg fra hans forældres besøg. Det er ikke let at komme efter det, men her prøver jeg alligevel.

Allerede weekenden efter farmor og farfars besøg var vi på eventyr igen, for da var der fejring af 4. juli -den amerikanske uafhængighedsdag. Den 4. juli var en søndag, men her i området blev det meste festivitas i forbindelse med dagen holdt lørdag d. 3. og så havde en stor del af virksomhederne lukket d. 5. for at fejre dagen.... HMM og så kalder de det 4. juli... Om formiddagen var vi på tur til Morning Sun, en lille flække som Mediapolis et kvarters kørsel mod nord-vest, hvor der var fejring af dagen fra solopgang til solnedgang. Vi så lidt på frøhopskonkurrencen, hvor børn konkurrerede om, hvis frø (som nok var blevet fanget ind aftenen i forvejen) kunne hoppe længst ud fra hulahopringen. Godt vi snart skal hjem, så mine børn ikke får smag for den slags hobby!!!

Efter frøhop, så vi på gamle traktorer og var også heldige at få en tur med Dan Haris, en af Brians kollegaer. Det var rigtig noget Krister kunne bruge.  


Og så efter en tur hjem for at spise frokost og sove middagslur, var vi igen i Morning Sun for at se parade, hvor vi fik en god høst af slik, "perle"kæder og andet småtteri, som blev kastet ud fra biler, traktorer, hestevogne og de mange brandbiler, der var med i paraden. Brandbilerne larmede meget med deres høje sirener, og Iben blev så bange, at hun ville være på arm under hele paraden. Heldigvis fik vi da et par billeder af hende og brormand i deres 4.juli outfit, mens vi ventede på paraden.
Vi fandt et dejligt sted i skyggen, mens vi ventede på paraden.
Krister og Iben poserer i 4.julioutfit.
Li'l Miss Iowa var også med i paraden og vinkede som en anden prinsesse til tilskuerne.
En af de mange larmende brandbiler.
Der var mange flotte gamle biler.

Om aftenen var vi så på den igen, og denne gang lidt syd for Mediapolis, hvor der hvert år er et fantastisk fyrværkeri uden i en træplantage.
Vue over området, hvor der var fyrværkeri.
Vi venter stadig på fyrværkeri, fyrværkeri, fyrværkeri...

Men da det endelig kom, var det et rigtig flot syn.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar