mandag den 26. oktober 2009

Efterår i Mediapolis

Efteråret er over os, med heraf følgende ustabilt vejr. For et par uger siden kom dagstemperaturen ikke over +3° og det blæste meget, mens vi i den forgangne weekend havde sol, vindstille og +17°. Derudover har vi mange dage med regn eller byger. Som følge af det ustablie vejr, bliver det til flere indedage med leg i kælderen. Krister bruger enornt meget tid med briotog og legoklodser, mens Iben trisser rundt og leger lidt med det hele. Vi har indrettet et hjørne til hoppeborg, hvor vi har vores luftmadrasser oppustet på gulvet og stående op af væggen.

Stor togbane i kælderen. Vi har heldigvis så mange skinner og tilbehør at der er rigeligt til dem begge. Krister er for det mest god til at lade Iben være med.

Her den anden side af vores kælder med hoppehjørne og legetøj. Bag døren er der et pænt stort rum vi bruger som opmagasinering af ting vi ikke bruger så tit, bl.a. golfudstyr :-(

Man skal ikke ligge på gulvet mens Iben ser det. Hun elsker at sidde på maven, sige hop, hop og..... hoppe. Her er Krister også kommet med op på Jannis mave for at hoppe.

Bilerne bliver også flittigt brugt. Her er Krister ved at læse containere over på hans lastbil. Plasteret skyldes et lille sår i panden han fik en dag han og Christine hoppede rundt i kælderen. Det blødte en del så vi gav ham plaster på. Vi har købt en pakke med Peter Pedal plaster, hvor de må have glemt at komme små stykker i, men selvfølgelig: Alt er større i USA.

Børnene elsker at være ude. Her er vi taget hen i parken, hvor der er en god legplads.

Krister er blevet "børnehavedreng" i den forstand at han vil klatre op på det hele, både rutchebaner, gynger og her en form for klatrestativ. Det er fantastisk at se hvor meget han fysisk kan klare og hvordan han hele tiden tager et skridt mere i sin udvikling.

Iben, vores lille charmetrold. Sidst vi var på indkøb kom der et par hen til os på parkeringspladsen. De havde lagt mærke til den søde lille pige der sad i indkøbsvognen og opførte sig så pænt. De skulle bare vide hvor meget temperament hun har, når tingene ikke lige går efter hendes hovede.


Mange herovre synes efteråret er den bedste årstid pga. alle farverne. Bladene har utrolig mange forskellige farver. Her et lille udsnit.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar