lørdag den 31. oktober 2009

Halloween

Så blev det Halloween. I et par timer var vi alle på gaden for at lave "Trick or treat" og få slik ved husene. I alle de huse hvor den udvendige belysning var tændt, kunne man gå hen hoveddøren, ringe på og sige "trick or treat" når der blev åbnet. Der ville så falde noget slik af til børnene. Vi startede med at gå hen til et par kolleger fra Hawkeye og ville egentligt kun gå hen til dem vi kendte. Det endte dog med at vi besøgte alle huse med lys, det gjorde alle andre også. Vi har selv haft rigtig mange besøgende, de fleste fint klædt ud. Det var enormt sjovt at opleve alle de mennesker der var på gaden og se hvordan Halloween er herovre.

Iben og Krister klar til at gå på gaden, Iben som græskar og Krister som nisse. Janni var klædt ud som sig selv og jeg var klædt ud som amerikaner, pga. jeg havde tennissko på :-)

En af de mere udsmykkede haver.

Her er også meget udsmykning. Garagen var lavet om til spøgelseshus med gravsten, billeder og bøger der bevægede sig, dæmpet rødlig belysning og uhyggelig lyd. Krister synes faktisk der var rigtig sjovt derinde.

På vej. Selvom man er et græskar kan man jo godt blive lidt sulten.

Stemningsbillede fra en gade tæt på vores hus.

Vi var ude omkring 1 time inden vi tog hjem og passede vores dør. Krister holdt vagt ved døren og bar skålen med slik ud når der kom nogen. I stille perioder blev der også tid til at forsyne sig selv. Iben kan endda klare 2 slikkepinde på én gang.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar