mandag den 26. oktober 2009

Pumpkin Patch og forberedelse til Halloween

Halloween er en stor begivenhed herovre. Stort set alle huse og haver er pyntede med udhulede græskar, spindelsvæv, lys, spøgelser, hekse mv. og der bliver mere og mere jo tættere på vi kommer. Vi har også fået lavet et græskar hoved med lys i. Vi købte det på en "Pumpkin Patch" i en lille by nord for Mediapolis. Normalt kan man selv gå ud i marken og høste sit græskar, men pga. vi havde et par dage med frost for et par uger siden, var de blevet høstet. Vi kunne dog stadig selv vælge det vi ville have.

Her er familierne Larsen og Thomasen ankommet til Pumpkin Patchen. I laden er der blevet indrettet en souvenirbutik, hvor man kan købe en masse "skrammel", nogen vil nok kalde det brugskunst.

Bagved laden var det stykke jord hvor græskarene var blevet dyrket. Der var stadig en del tilbage, men vi kunne alligevel kun vælge mellem de græskar der var blevet båret op til laden.

Vi fik en køretur med traktor og vogn. Det var en kold og ikke særlig behagelig tur ned over markerne, men børnene synes det var meget sjovt.

Der var en lille indhegning med gedekid børnene kunne fodre. Det var især noget Christine syntes godt om. Krister endte også med at blive helt modig, og syntes det var sjovt når de slikkede hans hånd for at samle de majskorn op han gav dem.

Vi fik mulighed for at nærstudere majsplanterne lidt.

Vel hjemme igen skulle det største græskar selvfølgelig udhules og have lavet ansigt. Det stod Janni og Krister for.

Vi tænder det hver aften, og vender det så vi kan se det inde fra stuen gennem terrassedøren.

Her et forslag til hvad man skal gøre ved alle de blade der falder ned fra træerne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar