søndag den 13. december 2009

Kælketur

Igår var vi sammen med familien Larsen og Schmidgall brødrene, alle med børn, ude at kælke lidt syd for Mediapolis. Vi havde et par fornøjelige timer hvor alle nød sneen og suset i maven. Vi havde købt en oppustelig ring til Krister i "adventsgave", som selvfølgelig også skulle prøves sammen med bobslæden.

Krister og Iben efter ankomst. De var lidt betænkelige i starten og ville ikke rigtigt prøve. Det blev ikke bedre af at faderen ikke rigtigt kunne styre slæden på første tur, hvilket medførte de fik sne i hovedet, vrææl.

Vi voksne blev alle børn for en stund. Her er Janni klar til at suse ned ad bakken.

Det er sjovt at køre ned, men lidt hårdt at skulle op igen. Krister var nu sej og gik op mange gange. Her nyder han dog en behagelig optur i slæden, med trækkraft både for og bag.


Det kan godt være Krister ikke var meget for det i starten, men det ændrede sig godt nok hurtigt. Efter nogle ture ville han gerne køre alene. I starten sad han pænt på ringen eller i slæden, men da faderen kom til at tage en tur på maven, ville drengen jo selvfølgelig også prøve det. Han var super sej til det. Selv når han væltede af og tumlede resten af vejen, blev vi bare mødt med et OOOOORRRjj når vi kom hen til ham.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar