søndag den 13. december 2009

North Pole Express i Mt. Pleasant

Idag kørte vi til Mt. Pleasant for at se om der var noget julehygge i forbindelse med et arrangement kaldet "North Pole Express", som er en tur i damptog til en juleudsmykket remise. Vi havde set at togturen havde været udsolgt i lang tid, men vi troede der ville være en masse andet juleri vi kunne se på. Da vi kom derud fandt vi ud af at der ikke var andet end turen med North Pole Expressen. Tilfældigvis var damplokomotivet der skulle trække Expressen ved at blive gjort klar til dagens første tur. Vi blev enige om at vi da kunne gå over og kigge på det.

Lokomotivet indhyldet i røg. Krister var lidt betænkelig ved al den syden og sprutten, så han ville ikke helt tæt på.

Da vi vovede os tættere på blev vi mødt med en invitation til at komme ombord. Krister sagde først nej, men ombestemte sig siden. Det skulle vise sig at være heldigt, vi blev nemlig inviteret med på en tur, da lokomotivet lige var blevet køreklar efter 3 timers opvarmning. Vi kørte, først langsomt, men fik efterhånden farten op. Krister fulgte godt med og kunne se både frem, tilbage og til siden. Efter et par minutters kørsel stoppede vi og kørte tilbage til remisen, hvor Janni og Iben ventede på os. Efter køreturen spurgte vi om der var nogle afbudsbilletter at få. Igen var heldet med os, da der var plads på en senere tur. Vi spiste frokost og fik klaret lidt julegave shopping, hvorefter vi vendte tilbage på banegården.

"Vores" tog ankommer til banegården i røg og damp.


Vi var alle i godt humør og spændte på hvor vi skulle hen.

Efter ankomst til "Nordpolen". Der var pyntet flot op i remisen, hvor vi blev fotograferet og fik serveret kager og varm cacao.


Julemanden var der selvfølgelig også. Børnene er lidt bange for ham, men vi fik da hilst på ham. Efter en god times tid gik turen tilbage til banegården og derfra hjem til Mediapolis. Det endte med at blive en rigtig spændende og lang dag for os alle. Vi oplevede ihvertfald noget mere end vi havde forventet og håbet på hjemmefra.

1 kommentar:

  1. That looks like it would have been fun. I'm sure Krister was excited for the "stor tog". It looks like it was cold though. =)

    SvarSlet